Crossfit Sko

PL-SPOT: Kan United generobre Premier League-tronen denne sæson?

Vi skal helt tilbage til 2013 for at finde det seneste Manchester United-mesterskab. Dengang hed manageren Alex Ferguson, mens spillerne hed Rio Ferdinand, Ryan Giggs og Wayne Rooney. Siden dengang har De Røde Djævle set Manchester City og Chelsea vokse, mens Liverpool er vendt tilbage til fordums styrke, og i al den tid er det ikke lykkedes nordenglænderne at vinde PL-trofæet.

Spørgsmålet er nu, om det er i denne sæson, Manchester United kan vinde det engelske mesterskab. Der er der flere ting, der taler for – blandt andet en række flotte indkøb på transfermarkedet. Vi sætter spot på Manchester United.

Store muskler på transfermarkedet: United har forstærket A-kæden markant denne sommer

Manchester United har købt store navne før, og denne sommer er ingen undtagelse. Ole Gunnar Solskjærs mandskab har allerede sikret sig den 21-årige offensivspiller Jadon Sancho, som kommer til klubben fra Borussia Dortmund, mens de seneste meldinger går på, at Real Madrids midterforsvarer Raphael Varane også har underskrevet en kontrakt med De Røde Djævle.

Derudover går der rygter om, at United også forhandler med franske Rennes om et køb af 18-årige Eduardo Camavinga, som bliver betragtet som ét af de største talenter i fransk fodbold nogensinde.

Hvis det lykkes United at lande den franske midtbanemand, har klubben tilføjet en spiller til hver kæde, og det drejer sig om nogle af de helt store navne på den europæiske fodboldscene.

Med de nye stjernespillere i truppen vil Manchester United potentielt kunne stille op med anfører Harry Maguire og Raphael Varane i midterforsvaret, med Eduardo Camavinga, Paul Pogba og Bruno Fernandes på midtbanen og med Marcus Rashford, Edinson Cavani og Jadon Sancho i angrebet. Det er der nok mange PL-klubber, der ville være misundelige på.

34-årige Cavani forlængede sin aftale med De Røde Djævle i foråret, så Manchester United allerede nu, hvor målene skal komme fra i den kommende sæson.

Det handler om at bygge videre på en fornuftig 2020/2021-sæson

Det ser faktisk ikke så skidt ud endda. I 2020/2021-sæsonen blev det til en andenplads i Premier League og en Europa League-finale, som englænderne dog tabte til spanske Villareal.

Selvom Manchester United ikke var rigtig tæt på at tage PL-titlen, og selvom holdet burde have vundet EL-finalen, hvis man ser på klubhistorie, spillermateriale og spillerbudget, så lover den seneste sæsons lige-ved-og-næsten-resultater godt for den kommende. Manchester City skal gå efter Champions League-trofæet, Liverpool kæmper for at finde sit gamle niveau, og Chelsea har manglet kontinuitet i resultaterne de seneste mange år. 2021/2021-sæsonen sæson kan ende med at blive Manchester Uniteds.

premier league